RÁMPAFŰTÉS, JÁRDAFŰTÉS

Rámpafűtés, járdafűtés - DEVI hó- és jégolvasztó rendszerek

Rámpafűtés, járdafűtés, kültéri burkolatok fűtése Devi fűtőkábeles rendszerekkel.

Az elmúlt években rengeteg történetet olvashattunk az időjárási viszontagságok okozta balesetekről és vagyoni károkról: súlyos sérülések, növekvő biztosítási prémiumok, anyagi károk, magas karbantartási költségek. A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel véget vethetünk a zord időjárási viszonyok okozta veszteségeknek. Rendszereink segítségével megoldott a gyors és egyszerű jég-és hómentesítés.

A DEVI kültéri fűtőkábeles fagymentesítő rendszereinek felhasználási területei közé tartoznak a lakossági parkolási zónák, kocsibehajtók, garázsfelhajtók, járdák, kültéri lépcsők, rakodóhidak, rámpák, hidak és vízgyűjtő területek.

rámpafűtés DEVI kültésri fűtőkábeles rendszer

devi kültéri termosztátA DEVI nedvesség érzékelő szenzorokkal felszerelt elektromos termosztát vezérlésű fűtőkábelei és fűtőszőnyegei segítenek költséghatékonyan megóvni a veszélyeztetett  területeket. Legyen szó parkoló zónákról, rámpákról vagy akár járókelők számára biztosított bejáratokról, a DEVI rendszereivel energiát és időt spórolva tesszük lehetővé a biztonságos hozzáférést.

A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerei DEVI fűtőkábelekből, fűtőszőnyegekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközökből állnak.


Repülőterek és helikopterleszállók fűtése

A zsúfolt repülőtereknek télen különleges megoldásokra van szükségük annak érdekében, hogy az utasok komfortosan, időben és biztonságosan érhessék el céljaikat. A kifutópálya nem lehet csúszós és a pályán lévő jelzéseknek is látszódniuk kell. DEVI hó- és jégolvasztó rendszerekkel a kifutópályák biztonságosabbá és a napi üzemmenet egyszerűbbé tehető.

A kórházak helikopterleszállóinak is kritikusan fontos, hogy a betegellátás és működés zavartalan legyen. A DEVI kültéri fűtőkábelek bármilyen időjárási körülmények között biztosítják a helikopterek rövid és biztonságos fel- és leszállásához szükséges legkedvezőbb feltételeket. Számos nemzetközi repülőtér és helyi helikopterleszálló rendelkezik megbízható DEVI fűtési rendszerekkel. Ezen rendszerek hozzájárulnak a repülés biztonságához és a repülőtér optimális működéséhez.


Mezőgazdasági felhasználás

baromfitelep fűtéseA modern mezőgazdaságokban törődnek az állatokkal. Manapság rendkívül fontos, hogy az állatoknak a legoptimálisabb körülményeket biztosítsuk.

Például a  kismalacok növekedéséhez fontos, hogy testük hőjét ne adják át a környezetüknek vagy a padlónak, ennek elkerülésére különböző megoldások léteznek. Optimális megoldás lehet DEVIflex™ fűtőkábel beépítése a fiaztató padlójába a kellemes meleg fenntartására.

Baromfitelepeken is célszerű DEVI fűtőkábeleket használni: a megnövelt padlóhőmérséklet csökkenti az egész épület energiafogyasztását, mert nem kell az egész épületet felfűteni. Igazolt, hogy egy tiszta és száraz környezet pozitív hatással van a csirkék állapotára.  A padlófűtés nemcsak az állatoknak biztosít meleg körülményeket, de csökkenti a baktériumok terjedését is.

Palántaágyak fűtése
Üvegházi növekedés és reprodukció felgyorsítása érdekében érdemes a talaj fűtését kora tavasszal elkezdeni, így a növényzet fejlődése felgyorsul, és a betakarítás tovább tart. Mindezen túl a talajfűtés megkönnyíti a meleget igénylő szubtrópusi vagy trópusi növények termesztését is.

A megfelelő hőmérséklet eléréséhez a DEVIflex™ fűtőkábelek ideálisak, ha pedig DEVIreg™ termosztáttal szabályozzák a fűtést, akkor az energiafogyasztás is kedvező szinten tartható.
A talajfűtés használható üvegházakban, palántaágyakban, szaporítóasztalokon és szaporítódobozokban.

devi webáruház

Gazdasági előnyök

A DEVIreg™ termosztátok gondoskodnak az optimális eredmény eléréséről a lehető legkisebb energiafelhasználás mellett. A fejlett megoldások, mint pl. a kültéri rendszerek nedvességérzékelői, vagy a beltéri termosztátok szellőztetés érzékelő funkciója is mind ezt a célt szolgálják.

A DEVI kültéri fűtésrendszereinek telepítése és üzembe helyezése nem túlságosan költséges, és ha figyelembe vesszük a rendszer által nyújtott preventív előnyöket, akkor összességében egy nagyon gazdaságos megoldást kapunk. Az utcák és lépcsők (bizonyos esetekben környezetkárosító) sózása és az esetleges balesetekből adódó károk elkerülhetők, nem beszélve a jég, a hó és a só okozta károkról. Ráadásul egy automatizált rendszerrel az éjszakai havazás reggelre felolvadhat, szükségtelenné téve az emberi erőforrást igénylő hólapátolást.
A DEVI-t a világ számos országában a beruházók és építtetők főleg költséghatékonysági okokból választották partnerül.

Akár 20 év teljes garancia a DEVI kábelekre és fűtőszőnyegekre