RÁMPAFŰTÉS, JÁRDAFŰTÉS

Rámpafűtés, járdafűtés – DEVI hó- és jégolvasztó rendszerek

Rámpafűtés, járdafűtés, Devisnow 30t kültéri fűtőkábelekRámpafűtés, járdafűtés, kültéri burkolatok fűtése Devi fűtőkábeles rendszerekkel.

Az elmúlt években rengeteg történetet olvashattunk az időjárási viszontagságok okozta balesetekről és vagyoni károkról: súlyos sérülések, növekvő biztosítási prémiumok, anyagi károk, magas karbantartási költségek. A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel véget vethetünk a zord időjárási viszonyok okozta veszteségeknek. Rendszereink segítségével megoldott a gyors és egyszerű jég-és hómentesítés.

A DEVI kültéri fűtőkábeles fagymentesítő rendszereinek felhasználási területei közé tartoznak a lakossági parkolási zónák, kocsibehajtók, garázsfelhajtók, járdák, kültéri lépcsők, rakodóhidak, rámpák, hidak és vízgyűjtő területek.

A DEVI nedvesség érzékelő szenzorokkal felszerelt elektromos termosztát vezérlésű fűtőkábelei és fűtőszőnyegei segítenek költséghatékonyan megóvni a veszélyeztetett  területeket. Legyen szó parkoló zónákról, rámpákról vagy akár járókelők számára biztosított bejáratokról, a DEVI rendszereivel energiát és időt spórolva tesszük lehetővé a biztonságos hozzáférést.

A DEVI hó- és jégolvasztó rendszerei DEVI fűtőkábelekből, fűtőszőnyegekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközrámpafűtés DEVI kültésri fűtőkábeles rendszerökből állnak.


Repülőterek és helikopterleszállók fűtése

A zsúfolt repülőtereknek télen különleges megoldásokra van szükségük annak érdekében, hogy az utasok komfortosan, időben és biztonságosan érhessék el céljaikat. A kifutópálya nem lehet csúszós és a pályán lévő jelzéseknek is látszódniuk kell. DEVI hó- és jégolvasztó rendszerekkel a kifutópályák biztonságosabbá és a napi üzemmenet egyszerűbbé tehető.

A kórházak helikopterleszállóinak is kritikusan fontos, hogy a betegellátás és működés zavartalan legyen. A DEVI kültéri fűtőkábelek bármilyen időjárási körülmények között biztosítják a helikopterek rövid és biztonságos fel- és leszállásához szükséges legkedvezőbb feltételeket. Számos nemzetközi repülőtér és helyi helikopterleszálló rendelkezik megbízható DEVI fűtési rendszerekkel. Ezen rendszerek hozzájárulnak a repülés biztonságához és a repülőtér optimális működéséhez.


Mezőgazdasági felhasználás

baromfitelep fűtéseA modern mezőgazdaságokban törődnek az állatokkal. Manapság rendkívül fontos, hogy az állatoknak a legoptimálisabb körülményeket biztosítsuk.

Például a  kismalacok növekedéséhez fontos, hogy testük hőjét ne adják át a környezetüknek vagy a padlónak, ennek elkerülésére különböző megoldások léteznek. Optimális megoldás lehet DEVIflex™ fűtőkábel beépítése a fiaztató padlójába a kellemes meleg fenntartására.

Baromfitelepeken is célszerű DEVI fűtőkábeleket használni: a megnövelt padlóhőmérséklet csökkenti az egész épület energiafogyasztását, mert nem kell az egész épületet felfűteni. Igazolt, hogy egy tiszta és száraz környezet pozitív hatással van a csirkék állapotára.  A padlófűtés nemcsak az állatoknak biztosít meleg körülményeket, de csökkenti a baktériumok terjedését is.

Palántaágyak fűtése
Üvegházi növekedés és reprodukció felgyorsítása érdekében érdemes a talaj fűtését kora tavasszal elkezdeni, így a növényzet fejlődése felgyorsul, és a betakarítás tovább tart. Mindezen túl a talajfűtés megkönnyíti a meleget igénylő szubtrópusi vagy trópusi növények termesztését is.

A megfelelő hőmérséklet eléréséhez a DEVIflex™ fűtőkábelek ideálisak, ha pedig DEVIreg™ termosztáttal szabályozzák a fűtést, akkor az energiafogyasztás is kedvező szinten tartható.
A talajfűtés használható üvegházakban, palántaágyakban, szaporítóasztalokon és szaporítódobozokban.

devi webáruház

Gazdasági előnyök

A DEVIreg™ termosztátok gondoskodnak az optimális eredmény eléréséről a lehető legkisebb energiafelhasználás mellett. A fejlett megoldások, mint pl. a kültéri rendszerek nedvességérzékelői, vagy a beltéri termosztátok szellőztetés érzékelő funkciója is mind ezt a célt szolgálják.

A DEVI kültéri fűtésrendszereinek telepítése és üzembe helyezése nem túlságosan költséges, és ha figyelembe vesszük a rendszer által nyújtott preventív előnyöket, akkor összességében egy nagyon gazdaságos megoldást kapunk. Az utcák és lépcsők (bizonyos esetekben környezetkárosító) sózása és az esetleges balesetekből adódó károk elkerülhetők, nem beszélve a jég, a hó és a só okozta károkról. Ráadásul egy automatizált rendszerrel az éjszakai havazás reggelre felolvadhat, szükségtelenné téve az emberi erőforrást igénylő hólapátolást.
A DEVI-t a világ számos országában a beruházók és építtetők főleg költséghatékonysági okokból választották partnerül.

Akár 20 év teljes garancia a DEVI kábelekre és fűtőszőnyegekre