DEVI GARANCIA – a DEVI GYÁR 1942 óta

DEVI garancia, fűtőkábelek és fűtőszőnyegek jótállás ideje már 20 év

Devi garancia megújulása! 2013 komoly dátum a DEVI gyár életében,  a DEVI kiterjesztette az eddig érvényes garanciális jótállás idejét 10 évről 20 évre az elektromos fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre.
A DEVI garancia nem csak magára a termékre, de az összes járulékos költségre is vonatkozik, amely a fűtőkábel  vagy fűtőszőnyeg cseréjével járna.
Devi 20 év garancia
 A garanciaidő meghosszabbításával együtt a DEVI forgalomba hozta új csúcs minőségű termékeit is, a DEVIflex és DEVIsafe fűtőkábeleket, melyek így hosszú távú megbízható működést kínálnak.
 
“A megbízhatóság és minőség a legfontosabb számunkra. Azt akarjuk, hogy vevőink minden tekintetben számíthassanak ránk.
A több évtized során szerzett tapasztalatunk a tervezés és a gyártás terén hozzásegített minket ahhoz, hogy minőséget állítsunk elő.
A 20 évre meghosszabbított garancia idő, arra is bizonyíték, hogy a DEVI bízik termékeinek kiváló minőségében. A kábelek és fűtőszőnyegek működésére vonatkozó garancia magában foglalja a cserével járó plusz költségek fedezetét is.
Úgy gondoljuk, hogy ez így fair vevőinkkel szemben. Ha a versenyképesek akarunk maradni garantálnunk kell a megbízható működést azok számára akik jelentős összegeket költenek a saját házuk fűtési rendszerének tökéletesítésére”‘-nyilatkozta Jacob Madsen a DEVI vezérigazgatója.

DEVI garancia részletesen

devi webáruház20 éves garancia a DEVI fűtőkábelekre és fűtőszőnyegekre.
A DEVI minőségében megbízhat; abban az esetben azonban, ha mégis, valamilyen gyártási vagy anyaghibára visszavezethető probléma történik a DEVI termékkel, akkor a terméket ingyenesen kijavítjuk vagy kicseréljük.

A garanciába azonban nem csak a termék, hanem a telepítési és az egyéb járulékos költségek (pl. a járólap pótlása vagy a falazat kijavítása) is beletartoznak. A garancia igénybevételéhez fontos a felhatalmazott szerelő által lepecsételt és aláírt garanciafüzet megléte. 

DEVI termékek 20 éves garanciával:
• fűtőkábelek: DEVIflex™ / DEVIsafe™/ DEVIsnow™ /DEVIasphalt™ / DEVIaqua™/ DEVIbasic™/ DEVIcomfort™ / DEVIsport™ (DSM3) / DEVImulti™
• fűtőszőnyegek: DEVImat™ / DEVIcomfort™ / DEVIsnow™ / DEVIasphalt™ / DTCE

Az egyéb kiegészítőkre és segédanyagokra 2 éves garancia vonatkozik.

padlófűtés életérzés

10 éves garancia a DEVI padlófűtő rendszerre.

Ha valamilyen gyártási vagy anyaghibára visszavezethető probléma történik a DEVI termékkel, akkor a terméket ingyenesen kijavítjuk vagy kicseréljük. A garancia igénybevételéhez fontos a felhatalmazott szerelő által lepecsételt és aláírt garanciafüzet megléte. További információért kérjük, olvassa el a garanciára vonatkozó összes feltételt.

DEVI termékek 10 éves garanciával:
• DEVIcell™ padlófűtési rendszer laminált padlókhoz és parkettához;
• A fentiek tartozéka.

5 év DEVI garancia

5 éves garancia vonatkozik az egyes DEVI termosztátokra, fűtőelemekre, önszabályozó kábelekre és ezek kiegészítőire.

DEVI termékek 5 éves garanciával
• DEVIreg™ Smart termosztát
• DEVIreg™ Touch termosztát;
• DEVIdry™ padlófűtés laminált padló, szőnyegpadló vagy parketta alá (a DEVIdry™ vezeték nélküli termosztát kivételével);
• DEVIiceguard™ önszabályozó fűtőkábelek hó- és jégolvasztásra;
• DEVIpipeheat™ és DEVIpipeguard™ önszabályozó fűtőkábelek csőfűtésre;

• A fentiek tartozékai.

2 éves garancia egyes DEVI termosztátokra, vezérlőrendszerekre, szoftvertermékekre és kiegészítőkre.
Ha valamilyen gyártási vagy anyaghibára visszavezethető probléma történik a DEVI termékkel, akkor a terméket ingyenesen kijavítjuk vagy kicseréljük. A garancia igénybevételéhez fontos a felhatalmazott szerelő által lepecsételt és aláírt garanciafüzet megléte. További információért kérjük, olvassa el a garanciára vonatkozó összes feltételt.

DEVI termékek 2 éves garanciával:devi webáruház
• DEVIreg™ 130-132 / 316 /330 / 527 / 530-535 / 610 / 850 termosztátok;
• DEVIlink™ vezeték nélküli rendszer;
• DEVIfoil™ tükörfűtő fóliák;
• DEVIrail™ törülközőszárítók;
• DEVItemp™ fűtőventilátorok;
• DEVItronic™ anti-kondenzációs fűtőventilátorok;
• Fűtőkészülékek;
• Termosztátokhoz tartozó energiaellátó rendszerek;
• Az összes tartozék, beleértve a fűtőkábelek és fűtőszőnyegek tartozékait.


A DEVI márka és a gyár

Hosszdevi gyárú élettartamú elektromos fűtési megoldásokkal kínálunk komfortos életkörülményeket ügyfeleinknek. Ügyfeleink bizalmát az egyedülálló DEVIwarranty™ garanciával szolgáljuk, amely nem csak a fűtőkábel vagy fűtőszőnyeg cseréjére, hanem a járulékos költségekre is vonatkozik, a garancia időtartama egyes termékek esetében pedig 20 év, ami kiemelkedőnek számít a piacon.

78 éves dán örökség az elektromos fűtések területén

A céget Koppenhágában, Dániában alapították 1942-ben a DEVI név a „Dansk El-Varme Industri” név rövidítéséből született.

A DEVI kezdetben ipari célokra gyártott fűtőelemeket. A korai 60-as években a DEVI elkezdett figyelmet fordítani az elektromos fűtőkábelekre, a legrégibb fűtőkábel rendszereket ebben az időszakban alkották meg.

A hetvenes években és a nyolcvanas évek elején a DEVI – több más dán vállalathoz hasonlóan – úgy döntött, hogy tevékenységét Koppenhágából vidékre helyezi át. A DEVI Vejle városát választotta, ahol rendelkezésre állt a megfelelő közlekedési infrastruktúra, beleértve billundi nemzetközi repülőtér közelségét. Mindenekelőtt azonban a döntés hátterében a motivált és szakképzett munkaerőhöz való hozzáférés is fontos szerepet játszott.

A modern DEVI 1985-ben születik meg

A hatvanas-hetvenes években években az ipari fűtőelemek még mindig fontos szerepet töltöttek be a cég életében, de a nyolcvanas évek elején egyre több fűtőkábelt kezdett exportálni, kezdetben Finnországba. A nyolcvanas évek közepétől sorra alakulnak meg a külföldi leányvállalatok, először Németországban, Svédországban és Norvégiában. A kilencvenes évek elejére az exporttevékenység exponenciálisan növekedett, és további leányvállalatok alakultak, többek között Kelet-Európában is.

Az európai piacvezető
Az 1942-es koppenhágai alapítás óta az események felgyorsultak. Mára a DEVI jelentős piaci részesedéssel bíró, Európa vezető fűtőkábel márkája. Európán kívül, többek között Kanadában, Kínában és Dél-Afrikában is képviselteti magát.

danfoss dán gyárA Danfoss tagja

2003 január 1-jén a DEVI Dánia legnagyobb ipari csoportjának a Danfoss-nak a részévé vált. A Danfoss a világ egyik vezető vállalata a fűtés, hűtés és légkondicionálás területén. A Danfoss-nak több mint 24.000 alkalmazottja van, 63 gyárral rendelkezik 19 országban, és több mint 100 országban rendelkezik kereskedelmi kirendeltséggel.

Ma a DEVI termelésének nagy része a franciaországi Saint Malo-ban és a lengyelországi Grodzisk Mazowiecki-ben zajlik, ami azt is jelenti, hogy a termékek kb. 90%-a az EU-ban készül. A DEVI központja továbbra is Dániában, Vejlében található, együtt a Danfoss vizes padlófűtés részlegével. A két egység közösen alkotja világ legnagyobb kompetenciájával bíró padlófűtési tudásbázist.

Mára több millió épület rendelkezik DEVI elektromos fűtési megoldással. A kültéri és beltéri rendszereink megtalálhatók magánházakban, szállodákban, irodaházakban és ipari létesítményekben Norvégia északi csücskétől Új-Zélandig.