DEVI DEBRECEN

DEVI DEBRECEN – PHF elektromos fűtéstechnikai szaküzlet

4025 Debrecen, Hatvan utca 53. (2.üzlet)     HAJDUVILL.HU

Nyitva :   hétköznap: 10-16-ig

vezető: +3630 639 3986  vagy  52/798 245 (nyitvatartási időben)

email:     kozpont(kukac)futesprofi.hu

devi szaküzlet debrecen

Debrecen elektromos fűtés bemutatótermünk 2014 őszén nyitott. Már akkor is forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés(fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait a Debrecen és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk. Nem csoda, ha mára a DEVI márka is bekerült választékunkba a maga 20 év garancia biztosításával.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Debrecen a webáruházas vásárlások átvételi helye is! Mint a DEVI debreceni képviselete,  a debreceni vásárlók ugyanazt a bemutatást és kedvezményt kapják, mint a központban.

Aki nem tud eljönni üzletünkbe, webáruházunkban is megtalálja összes Devi termékünket: DEVI ÁRUHÁZ

Kivitelezőknek kivitelezői kedvezményt ajánlunk, illetve ingyenes tervezéssel, egyedi ajánlatadással segítjük Vásárlóinkat. Állunk rendelkezésre mind a fűtőkábeles vagy fűtőszőnyeges elektromos padlófűtések területén, mind a kültéri fagyvédelemmel kapcsolatos megoldásokban. Legyen az garázsbehajtók fűtése és rámpafűtés, járdafűtés, ereszcsatornák vagy vápacsatornák fagymentesítése, csövek fagyvédelme, csőkísérő fűtése.


Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket,

telefonon munkaidőben hétköznap 10-16-ig :  +3630 995 2237 (nem bolti szám)

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu