ASZFALT JÉGMENTESÍTÉS

Aszfalt jégmentesítés - DEVI fűtőkábelek aszfalthoz

Aszfalt jégmentesítés, aszfalt burkolatok fagyvédelme.
A DEVI hó- és jégolvasztó rendszereivel most és mindörökre véget vethetünk a zord időjárási viszonyok okozta veszteségeknek. Rendszereink segítségével megoldott a gyors és egyszerű jég-és hómentesítés, az aszfalt jégmentesítés is természetesen.

A DEVI  innovatív megoldása az aszfalt jég- és hómentesítésére:  a DEVIasphalt™ nagy teljesítményű fűtőkábelek

A DEVIasphalt™ fűtőszőnyegek és fűtőkábelek használata kifejezetten ajánlott aszfaltban, ugyanis akár 240 °C-on is megtartja ellenálló képességét.

aszfalt jégmentesítés

Az aszfalt jégmentesítéshez szükséges Devi kábelek nem igényelnek homokágyazatot!

Annak érdekében, hogy a fűtőkábelek ne károsodjanak, fontos hogy elkerüljük a nehéz gépek (úthengerek és aszfaltozó gépek) használatát a burkolaton. A DEVIasphalt™ fűtőkábelek fölötti aszfaltburkolatnak minimum 5 cm vastagságúnak kell lennie.

Egyaránt az aszfaltozás előtt és után szakértőnek kell megbizonyosodnia a kábelek állapotáról és a szigetelés ellenálló képességéről.

A DEVIasphalt™ hó- és jégolvasztó rendszerei DEVIasphalt™ fűtőkábelekből, DEVIreg™ termosztátokból és alkalmazási segédeszközökből állnak.

A DEVIreg™ termosztátok szenzoraikkal teszik lehetővé a legjobb eredmények elérését a lehető legkevesebb energia felhasználása mellett.