DEVI PADLÓFŰTÉSEK BELTÉRBEN

DEVI padlófűtések - beltéri elektromos padlófűtési megoldások alkalmazása

DEVI padlófűtések megoldásait új létesítmények építésénél, régi házak és lakások felújításánál egyszerű beépíteni. A láthatatlan padlófűtéssel kitágíthatja a belső tér elrendezésének lehetőségeit, hiszen nincs szükség radiátorokra és csővezetékekre. Mindezen túl, az elektromos padlófűtéssel nem kell kazán szervizelésével és karbantartásával foglalkoznia, ami további költségmegtakarítást eredményez.

A mobilalkalmazással vezérelhető intelligens DEVI termosztátoknak köszönhetően otthonának fűtését távolról is szabályozhatja. Bárhol is legyen, egy internet-hozzáféréssel egyszerűen ki- vagy bekapcsolhatja fűtését, vagy beállíthatja az egyes helyiségek hőmérsékletét.

Manapság ráadásul az elektromos padlófűtés kiváló megoldást jelent kis energiaigényű, modern és energiatakarékos házak fűtésére.

devi padlófűtés

 DEVI Beltéri padlófűtési rendszerek

A jövő az elektromos padlófűtési rendszerekben rejlik. Míg a hagyományos radiátoros rendszerek segítségével a felfelé áramló hő hideg levegő formájában száll le (fordul vissza) lábmagasságba, a padlófűtési rendszerek lehetővé teszik, hogy a láb, derék és fej magasságában is élvezhessük a kellemes hőmérsékletet.

A DEVI padlófűtések különböző fajtáival mindenki számára biztosítjudevi fűtőkábelk a megfelelő szobahőmérsékletet otthon, az irodában, műhelyekben, sportcsarnokokban, illetve bárhol, ahol igény van a kellemes klímára. A DEVI padlófűtések bármely típusú padlóban alkalmazhatók, legyen szó fa parkettáról vagy felújított padlózatról.

Legyen szó fürdőszobáról, konyháról, hálószobáról vagy akár irodáról a DEVI padlófűtési rendszerei a megfelelő megoldást kínálják a helyiségek melegen tartására.

A DEVI padlófűtések fajtái:

DEVI fűtőkábelek   DEVI fűtőszőnyegek   DEVIreg™ termosztátok és alkalmazási segédeszközök

Devi padlófűtések társasházak, lakások és apartmanok fűtésénél

A devi fűtőszőnyeglakók kényelmének és biztonságának növelésével, valamint a környezetre gyakorolt hatások és a működési költségek csökkentésével a DEVI ideális partner: akár helyiségek teljes vagy kiegészítő padlófűtésére, akár tükrök páramentesítésére, akár száraz törülközőkre, akár csővezetékek fagyvédelmére, akár ereszcsatornák és tetők jégolvasztására, akár kültéri felületek (autóbehajtók, lépcsők, járdák) fagymentesítésére lenne szükség.

Mindezen túl a DEVI nem csak meleg padlót kínál a fürdőszobában, hanem az abban lévő tükör párátlanításával és a törülköző szárításával még nagyobb kényelmet. A modern technológia lehetővé teszi, hogy a lakástulajdonosok és ingatlankezelők különböző módszerekkel növeljék az épület biztonságát és energiahatékonyságát. Egy új épület tervezése, felújítása vagy javítása során a helyi szabályozásokon és előírásokon túl tekintettel kell lenni a természeti értékek megőrzésére és továbbadására a jövő generációknak.

Padlófűtés lakásokban és apartmanokban

Az elektromos padlófűtés kiegészítő fűtésként is használható lakásokban, apartmanokban, és nagyobb épületekben is. Felújításkor könnyedén beépíthet egy vékony DEVImat fűtőszőnyeget vagy egy DEVIdry fűtőelemet, és akkor is élvezheti a kellemes meleget, ha még nincs fűtési szezon, de a külső hőmérséklet alacsony.

Hdevireg termosztáta az épület komplett rendszere (pl. radiátoros fűtés vagy távfűtés) bekapcsol, akkor egyszerűen kikapcsolhatja a kiegészítő elektromos padlófűtést. Mindezen túl, ha az elsődleges fűtés mellett komfortos padlóhőmérsékletre van igény, akkor egyszerűen bekapcsolhatja a kiegészítő elektromos padlófűtést.

Az elektromos padlófűtés pontosabban szabályozható és gyorsabban reagál mint a vizes padlófűtés.

Főfűtésnek és kiegészítő fűtésnek is remekül használhatóak az aljzatbetonba telepíthető DEVI fűtőkábeleket. Itt a telepítési vastagság nagyobb, mint a fűtőszőnyegeknél, de az aljzatbetonban akár a rögzítőszalagos rendszer, akár a vékony betonacélhálóra kötözött rendszer elfér.

A fűtőkábeles rendszer bekerülési költsége kisebb, mint a fűtőszőnyegé, viszont nagyobb a munkaigénye lerakáskor.

devi fűtőszőnyeg ragasztóban
devi padlófűtés hajópadló alatt
devi fűtőkábel betonban

Devi elektromos padlófűtések alacsony energiaigényű épületek fűtésénél

A modern, jól szigetelt kis energiaigényű házaknak nagyon kevés a fűtési igényük, akár szinte nulla (pl. passzív házak). Mindezek mellett ezen épületeknek olyan hőmérséklet-szabályozóra van szükségük, amelyek intelligensen és rugalmasan követik a külső és a belső hőmérséklet változásait a leghatékonyabb energiafelhasználással. A modern, állandó mozgásban lévő életmódhoz kiválóan alkalmazható a világ bármely pontjáról, okostelefonról vezérelhető fűtésrendszer. A DEVI a DEVIsmart alkalmazással és az optimális energiafelhasználást biztosító elektromos padlófűtési rendszerekkel képes megfelelni a mai kor kihívásainak

A Devi padlófűtés a mobilalkalmazással vezérelhető intelligens DEVI termosztátoknak köszönhetően távolról is vezérelhető. Bárhol is legyen, egy internet-hozzáféréssel egyszerűen ki- vagy bekapcsolhatja fűtését, vagy beállíthatja az egyes helyiségek hőmérsékletét.

Napjainkban az elektromos padlófűtés élhető alternatívát kínál kis energiaigényű házak fűtésére. Itt a kis teljesítményű, pl. a 10W/fm teljesítményű DEVIFLEX fűtőkábeleket telepítjük a megfelelő kábel-távolsággal.

Szállodák, kereskedelmi létesítmények, irodaházak

A hotelek és apartmanok vendégeinek az elektromos padlófűtés kiemelkedő komfortját lehet nyújtani. A DEVI padlófűtések használata egyenletesen osztja el a hőt, kellemes meleget kínál a lábaknál és fejmagasságban egyaránt. A lábakat körülvevő kellemes meleg lassan felfelé száll és kellemesen átmelegíti a testet. Kellemesebb hőérzet alakul ki, mint a konvekciós fűtéseknél, így az elektromos padlófűtés lehetővé teszi, hogy a helyiség hőmérsékletét 1-2 °C-kal visszavegyük, anélkül, hogy a komfortérzet csökkenne. Ez kb. 10%-os energiamegtakarítást jelenthet.

A DEVI a világ több mint 66 országában képviselteti magát, és számos épületen meg lehet győződni arról, hogy a megoldásai megbízhatók. Egyszerű és hatékony együttműködéshez a DEVI helyi kereskedelmi partnerei szakmai és technikai támogatást nyújtanak az építtetők részére.