DEVI EGER

DEVI EGER – Elektromos fűtéstechnikai  bemutatóterem

3300 EGER, Vécsey-völgy utca 12.

NYITVATARTÁS

Fűtésidényben szeptembertől februárig:

kedd, szerda és csütörtök: 10-16-ig

március-április: nyitva szerda 10-16 óráig

Telefon és bejelentkezés:  +3630 629 6883 

Szaktanács vásárlással kapcsolatban hétköznap 10-16: +3630 995-2237 (nem bolti szám)

email:    kozpont(kukac)futesprofi.hu

devi eger szaküzlete

 


DEVI Eger elektromos fűtés bemutatótermünk nyitott a legkorábban, 2011 őszén. Az elektromos fűtések választékából a kezdettől forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés (fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait az Eger és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk, mára már az Atlantic, Climastar, Thermor gyárakon kívül a listából kihagyhatatlan DEVI márka is bekerült választékunkba a maga 20 év garancia idejével.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Eger környékén és Heves megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Eger a webáruházas vásárlások átvételi helye is! Eger elektromos fűtés szaküzlete 2018-tól már kiemelt Nordart partnerként üzemel.

Mint a DEVI egri képviselete,  az egri vásárlók ugyanazt a bemutatást és kedvezményt kapják, mint a központban.

Aki nem tud eljönni üzletünkbe, webáruházunkban is megtalálja összes Devi termékünket: DEVI ÁRUHÁZ

Kivitelezőknek kivitelezői kedvezményt ajánlunk, illetve ingyenes tervezéssel, ajánlatadással segítjük Vásárlóinkat. Állunk rendelkezésre mind a fűtőkábeles vagy fűtőszőnyeges elektromos padlófűtések területén, mind a kültéri fagyvédelemmel kapcsolatos megoldásokban. Legyen az garázsbehajtók fűtése és rámpafűtés, járdafűtés, ereszcsatornák vagy vápacsatornák fagymentesítése, csövek fagyvédelme, csőkísérő fűtése.


Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket (nem egri szám)

telefonon munkaidőben hétköznap 10-16-ig :  +3630 995-2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu