DEVI EGER

AKTUÁLIS NYITVATARTÁS

DEVI EGER – Elektromos fűtéstechnikai  bemutatóterem

devi eger szaküzlete3300 EGER, Vécsey-völgy utca 12.

NYITVATARTÁS

Fűtésidényben szeptembertől februárig:

kedd, szerda és csütörtök: 10-16-ig

március-április: nyitva szerda 10-16 óráig

Nyáron CSAK BEJELENTKEZÉSRE! (általában minden héten szerdára)

Telefon és bejelentkezés:  30/629 6883 

Szaktanács hétköznap 10-16: 30/995-2237 (nem bolti szám)

email:    kozpont(kukac)futesprofi.hu


DEVI Eger elektromos fűtés bemutatótermünk nyitott a legkorábban, 2011 őszén. Az elektromos fűtések választékából a kezdettől forgalmaztuk a Nordart termékeket (Adax Neo és Glamox), az olcsóbb norvég ADAX fűtőpaneleket, a BVF infrapanel és elektromos padlófűtés (fűtőszőnyeg, fűtőkábel) választékát és ahogy folyamatosan sikerült egyre jobban megkedveltetni a villanyfűtést és annak kedvező tulajdonságait az Eger és környéki érdeklődőkkel, úgy bővült a választékunk, mára már az Atlantic, Climastar, Thermor gyárakon kívül a listából kihagyhatatlan DEVI márka is bekerült választékunkba a maga 20 év garancia idejével.

Nemcsak kiegészítő céllal indítottam ezt a tevékenységet. Már az elején elhivatottságot éreztem, hogy az elektromos fűtésben rejlő lehetőségeket minél többen megismerjék Eger környékén és Heves megyében is.

A különböző fűtéstechnikai termékek kipróbálási és megtekintési lehetőségén kívül általában is rendelkezünk. Eger a webáruházas vásárlások átvételi helye is! Eger elektromos fűtés szaküzlete 2018-tól már kiemelt Nordart partnerként üzemel.

Mint a DEVI egri képviselete,  az egri vásárlók ugyanazt a bemutatást és kedvezményt kapják, mint a központban.

Aki nem tud eljönni üzletünkbe, webáruházunkban is megtalálja összes Devi termékünket: DEVI ÁRUHÁZ

Kivitelezőknek kivitelezői kedvezményt ajánlunk, illetve ingyenes tervezéssel, ajánlatadással segítjük Vásárlóinkat. Állunk rendelkezésre mind a fűtőkábeles vagy fűtőszőnyeges elektromos padlófűtések területén, mind a kültéri fagyvédelemmel kapcsolatos megoldásokban. Legyen az garázsbehajtók fűtése és rámpafűtés, járdafűtés, ereszcsatornák vagy vápacsatornák fagymentesítése, csövek fagyvédelme, csőkísérő fűtése.


Tervezéssel, ajánlatkéréssel keresse bátran szakértőnket (nem egri szám)

telefonon munkaidőben hétköznap 9-16-ig :  30/995-2237

Ingyenes ajánlat adása 1-2 napon belül:     ajanlat (kukac) futesprofi.hu