DEVI termosztátok, DEVIREG vezérlések

DEVI termosztátok, vezérlések, DEVIREG

devireg beltéri termosztát, szobatermosztátDevi termosztátok – Beltéri termosztátok

Hiába a korszerű elektromos padlófűtés vagy kültéri fűtés, ha nincs olyan eszköz, amivel  egyrészt kordában tarthatjuk a fogyasztást, másrészt a nekünk kellemes komfortérzetet be tudjuk állítani.

A beltéri elektromos padlófűtések, Devi fűtőszőnyeges vagy fűtőkábeles rendszerekhez fejlesztették a Devireg termosztát családot.

Itt a vezérlést biztosító termosztátok padló- vagy szobaszenzorral vagy esetleg a kettő kombinációjával rendelkeznek, melyek gyors és pontos hőmérséklet szabályozást tesznek lehetővé. A szobaszenzorok használatát akkor javasoljuk, amikor a padlófűtés az egyetlen hőforrás az adott helyiségben.

A csak padlószenzoros termosztátokat ezzel szemben inkább olyankor érdemes használni, amikor a padlófűtés csupán kiegészítő szerepet lát el, mivel így biztosítható a padlófelület kellemes hőmérsékleten való tartása. A megfelelő termosztát kiválasztása nem csupán a komfortérzet, hanem a költséghatékony működés szempontjából nagyon fontos.    

Mindkét szenzor használata főfűtésre alkalmazott padlófűtésnél hasznos, hiszen a lábunknak kellemes padlóhőmérsékletet beállítva érhetjük el a megfelelő szobahőmérsékletet. Ezért is mondható, hogy jóval egyszerűbb és ugyanakkor érzékenyebb az elektromos rendszerek vezérlése, mint egy vizes központi fűtéses padlófűtésé.

Beltéri termosztátok fajtái:

DEVIREG 130, DEVIREG, 132, DEVIREG 530, DEVIREG 531, DEVIREG 532, DEVIREG OPTI termosztát, DEVIREG TOUCH, DEVIREG SMART

A Devireg Smart termosztát már távoli elérésre képes a DeviSmart alkalmazással.

A DEVIsmart™ egyszerre több helyszínen lévő, korlátlan számú termosztátot lehet vezérelni. Ez azt jelenti, hogy egy alkalmazásból lehet a lakás és a hétvégi ház helyiségeinek fűtését szabályozni. A DEVIreg™ Smart termosztát megjelenését olyanra terveztük, hogy a legmodernebb és legigényesebb otthonokban is megállhassa a helyét. A klasszikus ipari formatervezés előtti tisztelgéssel született a DEVIreg™ Smart termosztát négyszögletes érintőképernyője, mely tiszta és minimalista megjelenést kölcsönöz a készüléknek. 5 év garancia!

DEVIREG termosztátok használati útmutatói, programozás

letölthető pdf anyagokban:   Szerelési útmutató


devi kültéri termosztátKültéri fűtések vezérlése, kültéri DEVI termosztátok

Alkalmazás: DeviFlex és Devisnow fűtőkábelek vezérlésére: Rámpafűtés, garázsbehajtók fűtése, járdafűtés, aszfaltburkolat fűtése, kinti talajfűtés, teraszfűtés

DEVIREG 850 III és a fontos érzékelők.

Devireg™ 850 minden kültéri alkalmazáshoz használható. Devireg™ 850 használatával többféle lehetőség nyílik a rendszer üzemeltetésére pl.: külön vezérelhető az útfűtés, a járdafűtés, vagy a termosztát együtt figyeli a talaj és az esőcsatorna érzékelőit.

Ha nincs elegendő energia az összes fűtési körnek, akkor a kiválasztott rendszernek elsőbbséget biztosít.

Egy jól beállított Devireg™ 850 rendszerrel 60% energiamegtakarítás érhető el útfűtések esetén és 40% energiamegtakarítás érhető el tetők és ereszcsatornák fagymentesítésekor , egy hagyományos,  hőfok alapján működő termosztáthoz képest.

 

devi univerzális termosztátUniverzális DEVI termosztátok, kinn és benn is használható szériák

Az univerzális Devireg termosztátok padlószenzorral csomagoltak és sínre szerelhetőek!

Tipikus alkalmazási területek a csővezetékek fagyvédelme és megfelelő hőmérsékleten tartása, csatornafűtés, tetőfűtés, stb., de alkalmazzák elektromos padlófűtés vezérlésére is általában közintézményekben, ahol a vezérlést egy központi elosztóban kell szerelni.

Fajták:

DEVIREG 330 -10 – +10CDEVIREG 330 termosztát +5 – +45C-ig, DEVIREG 330 +60 – +160 C fokig

DEVIREG 610 -10 – + 50 C fokig,  DEVIREG 316 termosztát – 10 – + 50 C fokig

 

 

devi webáruház