DEVI termosztátok, DEVIREG vezérlések

DEVI termosztátok, DEVI vezérlések, DEVIREG

Devi termosztátok – Beltéri termosztátok

Hiába a korszerű elektromos padlófűtés vagy kültéri fűtés, ha nincs olyan eszköz, amivel  egyrészt kordában tarthatjuk a fogyasztást, másrészt a nekünk kellemes komfortérzetet be tudjuk állítani.

A beltéri elektromos padlófűtések, Devi fűtőszőnyeges vagy fűtőkábeles rendszerekhez fejlesztették a Devireg termosztát családot.

Itt a vezérlést biztosító termosztátok padló- vagy szobaszenzorral vagy esetleg a kettő kombinációjával rendelkeznek, melyek gyors és pontos hőmérséklet szabályozást tesznek lehetővé. A szobaszenzorok használatát akkor javasoljuk, amikor a padlófűtés az egyetlen hőforrás az adott helyiségben.

devireg beltéri termosztát, szobatermosztát

A csak padlószenzoros termosztátokat ezzel szemben inkább olyankor érdemes használni, amikor a padlófűtés csupán kiegészítő szerepet lát el, mivel így biztosítható a padlófelület kellemes hőmérsékleten való tartása. A megfelelő termosztát kiválasztása nem csupán a komfortérzet, hanem a költséghatékony működés szempontjából nagyon fontos.

Mindkét szenzor használata főfűtésre alkalmazott padlófűtésnél hasznos, hiszen a lábunknak kellemes padlóhőmérsékletet beállítva érhetjük el a megfelelő szobahőmérsékletet. Ezért is mondható, hogy jóval egyszerűbb és ugyanakkor érzékenyebb az elektromos rendszerek vezérlése, mint egy vizes központi fűtéses padlófűtésé.

Beltéri termosztátok fajtái:

DEVIREG 130, DEVIREG, 132, DEVIREG 530, DEVIREG 531, DEVIREG 532, DEVIREG OPTI termosztát, DEVIREG TOUCH, DEVIREG SMART

A Devireg Smart termosztát már távoli elérésre képes a DeviSmart alkalmazással.

A DEVIsmart™ egyszerre több helyszínen lévő, korlátlan számú termosztátot lehet vezérelni. Ez azt jelenti, hogy egy alkalmazásból lehet a lakás és a hétvégi ház helyiségeinek fűtését szabályozni. A DEVIreg™ Smart termosztát megjelenését olyanra terveztük, hogy a legmodernebb és legigényesebb otthonokban is megállhassa a helyét. A klasszikus ipari formatervezés előtti tisztelgéssel született a DEVIreg™ Smart termosztát négyszögletes érintőképernyője, mely tiszta és minimalista megjelenést kölcsönöz a készüléknek. 5 év garancia!

DEVIREG termosztátok használati útmutatói, programozás

letölthető pdf anyagokban:   Szerelési útmutató   

Kültéri fűtések vezérlése, kültéri DEVI termosztátok

Alkalmazás: DeviFlex és Devisnow fűtőkábelek vezérlésére: Rámpafűtés, garázsbehajtók fűtése, járdafűtés, aszfaltburkolat fűtése, kinti talajfűtés, teraszfűtés

DEVIREG 850 III és a fontos érzékelők.

Devireg™ 850 minden kültéri alkalmazáshoz használható. Devireg™ 850 használatával többféle lehetőség nyílik a rendszer üzemeltetésére pl.: külön vezérelhető az útfűtés, a járdafűtés, vagy a termosztát együtt figyeli a talaj és az esőcsatorna érzékelőit.

Ha nincs elegendő energia az összes fűtési körnek, akkor a kiválasztott rendszernek elsőbbséget biztosít.

Egy jól beállított Devireg™ 850 rendszerrel 60% energiamegtakarítás érhető el útfűtések esetén és 40% energiamegtakarítás érhető el tetők és ereszcsatornák fagymentesítésekor , egy hagyományos,  hőfok alapján működő termosztáthoz képest.

devi kültéri termosztát

Univerzális DEVI termosztátok, kinn és benn is használható szériák

Az univerzális Devireg termosztátok padlószenzorral csomagoltak és sínre szerelhetőek!

Tipikus alkalmazási területek a csővezetékek fagyvédelme és megfelelő hőmérsékleten tartása, csatornafűtés, tetőfűtés, stb., de alkalmazzák elektromos padlófűtés vezérlésére is általában közintézményekben, ahol a vezérlést egy központi elosztóban kell szerelni.

Fajták:

DEVIREG 330 -10 – +10C,  DEVIREG 330 termosztát +5 – +45C-ig, DEVIREG 330 +60 – +160 C fokig

DEVIREG 610 -10 – + 50 C fokig,  DEVIREG 316 termosztát – 10 – + 50 C fokig

devi univerzális termosztát

devi webáruház